Bas ke Aix-les-Bains

Pilihan perjalanan bas ke Aix-les-Bains dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah ke Aix-les-Bains
 • SNCF
  8:08 PG
  Lyon
  Tempoh 1h 25m
  9:33 PG
  Aix-les-Bains
  dariRM 93.14
Tiket bas murah dari Aix-les-Bains
 • FlixBus
  2:10 PTG
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  Tempoh 8h 0m
  10:10 PTG
  Paris - Bercy
  dariRM 118.18
 • FlixBus
  10:10 PG
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  Tempoh 9h 45m
  7:55 PTG
  Périgueux (Créavallée Nord)
  dariRM 132.96
 • FlixBus
  2:10 PTG
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  Tempoh 8h 0m
  10:10 PTG
  Turin - Central Bus Station
  dariRM 236.45
 • FlixBus
  4:00 PTG
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  Tempoh 19h 20m
  11:20 PG
  Castellón de la Plana - central bus station
  dariRM 280.81
 • FlixBus
  4:00 PTG
  Aix-les-Bains - Drumettaz-Clarafond
  Tempoh 16h 15m
  8:15 PG
  Nantes - Halluchère
  dariRM 305.45

Tiket tren murah dari Aix-les-Bains
 • SNCF
  4:40 PTG
  Aix-les-Bains
  Tempoh 2h 50m
  7:30 PTG
  Lyons St. Exupery Airport
  dariRM 111.87
317 Sambungan bas
3 stesen bas
2 syarikat bas
RM 93.14 perjalanan murah
Fakta Aix-les-Bains
Perancis
27,651
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Aix-les-Bains?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Aix-les-Bains dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Aix-les-Bains bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Aix-les-Bains bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Aix-les-Bains.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Aix-les-Bains sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Aix-les-Bains, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Aix-les-Bains? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Aix-les-Bains.
Nikmati bas anda ke Aix-les-Bains dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Aix-les-Bains

Stesen
Route de l'Échangeur , 73420 Aix-les-Bains (Perancis)
Boulevard Président Wilson 361, 73100 Aix-les-Bains (Perancis)
Boulevard Président Wilson 361, 73100 Aix-les-Bains (Perancis)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Aix-les-Bains

Bilakah bas akan bertolak ke Aix-les-Bains?

Masa tiba di Aix-les-Bains bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Aix-les-Bains?

Sama ada terdapat laluan terus ke Aix-les-Bains bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Aix-les-Bains. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Aix-les-Bains?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Aix-les-Bains. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Aix-les-Bains?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Aix-les-Bains untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Aix-les-Bains: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Aix-les-Bains juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Grenoble, Chambery or Annecy, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Aix-les-Bains kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Annemasse, Voiron, Meyrin dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Geneva Airport, Lyons St. Exupery Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.