Bas ke Walsall

Pilihan perjalanan bas ke Walsall dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Walsall?
 • National Express
  7:05 PG
  Brighton - Pool Valley Coach Station
  Tempoh 10h 35m
  5:40 PTG
  Walsall
  dariRM 84.67
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 15/07/2021
57 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 55.27 perjalanan murah
Fakta Walsall
United Kingdom
172,141
British Pound
Anda ingin mengambil bas ke Walsall?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Walsall dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Walsall bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Walsall bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Walsall.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Walsall sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Walsall, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Walsall? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Walsall.
Nikmati bas anda ke Walsall dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Walsall

Stesen
Walsall
Walsall (United Kingdom)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Walsall

Bilakah bas akan bertolak ke Walsall?

Masa tiba di Walsall bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Walsall?

Sama ada terdapat laluan terus ke Walsall bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Walsall. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Walsall?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Walsall. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Walsall?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pemilihan tempat duduk dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Walsall untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Walsall

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Walsall
Tiket bas tempatan sehalaRM 14.11
Pas bulananRM 352.79
Orang menggunakan bas atau trem33.33 %
Orang menggunakan tren atau metro11.11 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 33.04
Teksi jarak pertengahanRM 57.96
Teksi jarak jauhRM 145.18
PetrolRM 6.56
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 70.56
Hidangan 3-course menuRM 117.60
Cappuccino kecilRM 13.75
Satu bir draf besarRM 18.43
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 10.18
Hidangan dagingRM 14.37
Botol airRM 5.66
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 41.10

Bandar-bandar berdekatan dengan Walsall: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Walsall juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Birmingham, Leicester or Coventry, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Walsall kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Wolverhampton, Stoke-on-Trent, Nottingham dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Birmingham Airport, East Midlands Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.