Bas ke Vila Verde

Pilihan perjalanan bas ke Vila Verde dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Vila Verde
 • Rede Expressos
  2:00 PTG
  Porto
  Tempoh 1h 30m
  3:30 PTG
  Vila Verde
  dariRM 24.19
98 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 24.19 perjalanan murah
Fakta Vila Verde
Portugal
47,888
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Vila Verde?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Vila Verde dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Vila Verde bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Vila Verde bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Vila Verde.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Vila Verde sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Vila Verde, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Vila Verde? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Vila Verde.
Nikmati bas anda ke Vila Verde dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Vila Verde

Stesen
Av. Do Autarca (Terminal Rodoviario) , 4730-000 Vila Verde (Portugal)

Laluan bas paling popular dari dan ke Vila Verde


Bandar-bandar berdekatan dengan Vila Verde: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Vila Verde juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Porto, Braga or Guimarães, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Vila Verde kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Viana do Castelo, Felgueiras, Vila de Prado dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Porto Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.