Bas ke Vallenar

Pilihan perjalanan bas ke Vallenar dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Vallenar
 • Condor Bus
  2:30 PG
  Coquimbo - central bus station
  Tempoh 3h 5m
  5:35 PG
  Vallenar - central bus station
  dariRM 26.43
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Vallenar?
 • Andimar Vip
  7:00 PTG
  Copiapó
  Tempoh 2h 0m
  9:00 PTG
  Vallenar
  dariRM 27.53
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 02/08/2021
57 Sambungan bas
2 stesen bas
4 syarikat bas
RM 26.43 perjalanan murah
Fakta Vallenar
Chile
44,895
Chilean peso
Anda ingin mengambil bas ke Vallenar?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Vallenar dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Vallenar bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Vallenar bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Vallenar.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Vallenar sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Vallenar, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Vallenar? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Vallenar.
Nikmati bas anda ke Vallenar dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Vallenar

Stesen
Vallenar
Vallenar (Chile)
Vallenar - central bus station
Arturo Prat 1, 1610000 Vallenar (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Vallenar

Bilakah bas akan bertolak ke Vallenar?

Masa tiba di Vallenar bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Vallenar?

Sama ada terdapat laluan terus ke Vallenar bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Vallenar. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Vallenar?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Vallenar. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Vallenar?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Vallenar untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.