✈ Bas ke Thessaloniki Airport (SKG)

Pilih perjalanan bas ke Thessaloniki Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Thessaloniki Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Thessaloniki Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • Skenderbeu shpk
  4:30 PG
  Ohrid
  Tempoh 8h 30m
  1:00 PTG
  Thessaloniki
  dariRM 2.97
 • Skenderbeu shpk
  2:30 PG
  Tirana
  Tempoh 10h 30m
  1:00 PTG
  Thessaloniki
  dariRM 2.98
 • Union Ivkoni
  4:25 PG
  Thessaloniki
  Tempoh 5h 35m
  10:00 PG
  Sofia
  dariRM 76.12
 • Tourist Service Holding
  3:10 PTG
  Plovdiv
  Tempoh 7h 45m
  10:55 PTG
  Thessaloniki
  dariRM 124.05
 • FP Travel
  5:30 PTG
  Gradina
  Tempoh 11h 0m
  4:30 PG
  Thessaloniki
  dariRM 297.71
 • Kiwi.com
  9:22 PG
  Athens
  Tempoh 4h 23m
  1:45 PTG
  Thessaloniki
  dariRM 233.21
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 2.97 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Thessaloniki Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Thessaloniki Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Thessaloniki Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Thessaloniki Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Thessaloniki Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Thessaloniki Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Thessaloniki Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Thessaloniki Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Thessaloniki Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Thessaloniki Airport

Stesen
Thessaloniki Airport (Greece)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Thessaloniki Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Thessaloniki Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Thessaloniki Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Thessaloniki Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Thessaloniki Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Thessaloniki Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Thessaloniki Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Thessaloniki Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Thessaloniki Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Thessaloniki Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Thessaloniki Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.