Bas ke Telford

Pilihan perjalanan bas ke Telford dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Telford?
 • National Express
  11:20 PG
  Wolverhampton
  Tempoh 6h 40m
  6:00 PTG
  Telford
  dariRM 45.29
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 21/06/2021
57 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 83.70 perjalanan murah
Fakta Telford
United Kingdom
138,241
British Pound
Anda ingin mengambil bas ke Telford?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Telford dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Telford bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Telford bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Telford.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Telford sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Telford, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Telford? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Telford.
Nikmati bas anda ke Telford dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Telford

Stesen
Telford
Station Road , Telford (United Kingdom)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Telford

Bilakah bas akan bertolak ke Telford?

Masa tiba di Telford bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Telford?

Sama ada terdapat laluan terus ke Telford bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Telford. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Telford?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Telford. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Telford?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pemilihan tempat duduk dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Telford untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Maklumat perjalanan Telford

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Telford
Tiket bas tempatan sehalaRM 11.75
Pas bulananRM 375.51
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 23.51
Teksi jarak pertengahanRM 37.85
Teksi jarak jauhRM 88.04
PetrolRM 5.68
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 45.86
Hidangan 3-course menuRM 114.66
Cappuccino kecilRM 12.90
Satu bir draf besarRM 13.76
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 9.52
Hidangan dagingRM 14.23
Botol airRM 3.52
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 34.40

Laluan bas paling popular dari dan ke Telford

Bandar-bandar berdekatan dengan Telford: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Telford juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Birmingham, Coventry or Wolverhampton, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Telford kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Stoke-on-Trent, Derby, Dudley dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Manchester Airport, Birmingham Airport, East Midlands Airport, Liverpool Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.