Bas ke Târgu Mureș

Pilihan perjalanan bas ke Târgu Mureș dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Târgu Mureș
Waktu Tempatan
Negara Romania
Penduduk 146,863
Sambungan Bas 460
Stesen Bas 4
Syarikat Bas 4
Perjalanan Murah RM 86.60
Anda ingin mengambil bas ke Târgu Mureș?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Târgu Mureș dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Târgu Mureș bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Târgu Mureș bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Târgu Mureș.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Târgu Mureș sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Târgu Mureș, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Târgu Mureș? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Târgu Mureș.
Nikmati bas anda ke Târgu Mureș dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Târgu Mureș

Stesen
Târgu Mureș - Autogara Voiajor
Strada Gheorghe Doja 143, 540394  Târgu Mureș  (Romania)
Târgu Mureș - Azomures
Târgu Mureș  (Romania)
Târgu Mureș - Strada Târgului
Strada Târgului , 540069  Târgu Mureș  (Romania)
Târgu Mureș Central Station
Târgu Mureș  (Romania)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Târgu Mureș

Bilakah bas akan bertolak ke Târgu Mureș?

Masa tiba di Târgu Mureș bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Târgu Mureș?

Sama ada terdapat laluan terus ke Târgu Mureș bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Târgu Mureș. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Târgu Mureș?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Târgu Mureș. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Târgu Mureș?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Penyaman Udara dan Bagasi tangan selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Târgu Mureș untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Târgu Mureș: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Târgu Mureș juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Cluj-Napoca, Bistrița or Turda, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Târgu Mureș kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Sighișoara, Aiud, Beclean dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.