✈ Bas ke Tangier Ibn Battouta Airport (TNG)

Pilih perjalanan bas ke Tangier Ibn Battouta Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah ke Tangier Ibn Battouta Airport
 • Kiwi.com
  5:50 PG
  Marrakesh Menara Airport
  Tempoh 5h 20m
  11:10 PG
  Tangier Ibn Battouta Airport
  dariRM 146.51

Tiket tren murah dari Tangier Ibn Battouta Airport
 • Kiwi.com
  11:35 PG
  Tangier Ibn Battouta Airport
  Tempoh 4h 13m
  3:48 PTG
  Fès-Saïs Airport
  dariRM 53.72
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 53.72 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Tangier Ibn Battouta Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Tangier Ibn Battouta Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Tangier Ibn Battouta Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Tangier Ibn Battouta Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Tangier Ibn Battouta Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Tangier Ibn Battouta Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Tangier Ibn Battouta Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Tangier Ibn Battouta Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Tangier Ibn Battouta Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Tangier Ibn Battouta Airport

Stesen
Tangier Ibn Battouta Airport (Maghribi)
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.