Bas ke Squamish, BC

Pilihan perjalanan bas ke Squamish, BC dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Squamish, BC
 • YVR Skylynx
  9:00 PG
  Vancouver, BC
  Tempoh 1h 0m
  10:00 PG
  Squamish, BC
  dariRM 69.15
 • Busbud
  9:30 PG
  Vancouver Airport
  Tempoh 1h 0m
  10:30 PG
  Squamish, BC
  dariRM 82.32
42 Sambungan bas
4 stesen bas
2 syarikat bas
RM 69.15 perjalanan murah
Fakta Squamish, BC
Kanada
19,512
Anda ingin mengambil bas ke Squamish, BC?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Squamish, BC dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Squamish, BC bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Squamish, BC bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Squamish, BC.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Squamish, BC sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Squamish, BC, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Squamish, BC? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Squamish, BC.
Nikmati bas anda ke Squamish, BC dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Squamish, BC

Stesen
Cleveland Ave 38005, V8B 0C3 Squamish, BC (Kanada)
Loggers Ln 38551, V8B 0H2 Squamish, BC (Kanada)
Hunter Pl , 1170 Squamish, BC (Kanada)
Government Rd 40446, V0N 1T0 Squamish, BC (Kanada)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Squamish, BC

Bilakah bas akan bertolak ke Squamish, BC?

Masa tiba di Squamish, BC bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Squamish, BC?

Sama ada terdapat laluan terus ke Squamish, BC bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Squamish, BC. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Squamish, BC?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Squamish, BC. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Squamish, BC?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Ruang tambahan kaki selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Squamish, BC untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Squamish, BC

Pengangkutan
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 13.50
Teksi jarak pertengahanRM 26.68
Teksi jarak jauhRM 72.81
PetrolRM 3.83
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 39.51
Hidangan 3-course menuRM 82.32
Cappuccino kecilRM 14.82
Satu bir draf besarRM 16.46
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 13.60
Hidangan dagingRM 13.76
Botol airRM 16.46
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 65.85
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.