Bas ke Santo André (PT)

Pilihan perjalanan bas ke Santo André (PT) dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Santo André (PT)
 • Rede Expressos
  9:15 PTG
  Grândola
  Tempoh 0h 25m
  9:40 PTG
  Santo André (PT)
  dariRM 50.02
0 Sambungan bas
2 stesen bas
0 syarikat bas
RM 50.02 perjalanan murah
Fakta Santo André (PT)
Portugal
51,280
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Santo André (PT)?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Santo André (PT) dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Santo André (PT) bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Santo André (PT) bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Santo André (PT).
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Santo André (PT) sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Santo André (PT), hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Santo André (PT)? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Santo André (PT).
Nikmati bas anda ke Santo André (PT) dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Santo André (PT)

Stesen
Santo André (PT) (Portugal)
2830 Santo André (PT) (Portugal)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Santo André (PT)

Bilakah bas akan bertolak ke Santo André (PT)?

Masa tiba di Santo André (PT) bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Santo André (PT)?

Sama ada terdapat laluan terus ke Santo André (PT) bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Santo André (PT). Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Santo André (PT)?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Santo André (PT). Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Santo André (PT)?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Haiwan peliharaan dibenarkan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Santo André (PT) untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Santo André (PT)

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Santo André (PT)
Tiket bas tempatan sehalaRM 7.50
Pas bulananRM 180.08
Orang menggunakan bas atau trem8.06 %
Orang menggunakan tren atau metro17.74 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 19.11
Teksi jarak pertengahanRM 23.81
Teksi jarak jauhRM 40.26
PetrolRM 7.26
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 40.02
Hidangan 3-course menuRM 75.03
Cappuccino kecilRM 6.55
Satu bir draf besarRM 7.50
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 6.24
Hidangan dagingRM 10.68
Botol airRM 2.73
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 20.01

Bandar-bandar berdekatan dengan Santo André (PT): Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Santo André (PT) juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Lisbon, Venda Nova or Setúbal, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Santo André (PT) kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Almada, Torres Vedras, Moita dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Lisbon Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.