Bas ke Santa Rosa, CA

Pilihan perjalanan bas ke Santa Rosa, CA dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Santa Rosa, CA
 • Greyhound US
  7:30 PTG
  Santa Rosa, CA
  Tempoh 15h 45m
  11:15 PG
  Tijuana Airport
  dariRM 266.87
97 Sambungan bas
2 stesen bas
3 syarikat bas
RM 266.87 perjalanan murah
Fakta Santa Rosa, CA
Amerika Syarikat
167,815
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke Santa Rosa, CA?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Santa Rosa, CA dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Santa Rosa, CA bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Santa Rosa, CA bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Santa Rosa, CA.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Santa Rosa, CA sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Santa Rosa, CA, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Santa Rosa, CA? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Santa Rosa, CA.
Nikmati bas anda ke Santa Rosa, CA dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Santa Rosa, CA

Stesen
Dutton Ave Ste #9 440, 95407 Santa Rosa, CA (Amerika Syarikat)
Santa Rosa, CA (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Santa Rosa, CA

Bilakah bas akan bertolak ke Santa Rosa, CA?

Masa tiba di Santa Rosa, CA bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Santa Rosa, CA?

Sama ada terdapat laluan terus ke Santa Rosa, CA bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Santa Rosa, CA. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Santa Rosa, CA?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Santa Rosa, CA. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Santa Rosa, CA?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Santa Rosa, CA untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Santa Rosa, CA

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Santa Rosa, CA
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.82
Pas bulananRM 202.18
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 47.98
Teksi jarak pertengahanRM 63.06
Teksi jarak jauhRM 115.84
PetrolRM 2.80
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 60.65
Hidangan 3-course menuRM 90.98
Cappuccino kecilRM 16.96
Satu bir draf besarRM 20.22
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 19.85
Hidangan dagingRM 25.11
Botol airRM 4.04
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 66.72
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.