Bas ke Samsun

Pilihan perjalanan bas ke Samsun dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Samsun?
 • Tokat Seyahat
  4:45 PG
  Turhal
  Tempoh 3h 30m
  8:15 PG
  Samsun
  dariRM 22.45
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 30/07/2021
306 Sambungan bas
5 stesen bas
4 syarikat bas
RM 17.96 perjalanan murah
Fakta Samsun
Turki
394,050
Turkish lira
Anda ingin mengambil bas ke Samsun?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Samsun dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Samsun bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Samsun bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Samsun.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Samsun sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Samsun, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Samsun? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Samsun.
Nikmati bas anda ke Samsun dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Samsun

Stesen
Samsun - Atakum
Cumhuriyet Mahallesi, Barış Blv. 21, 55200 Samsun (Turki)
Samsun - Belediye Evleri
Samsun (Turki)
Samsun - Çarşamba Central bus station
Beylerce Mahallesi No:56 18, 55500 Samsun (Turki)
Samsun - central bus station
Şehit Korhan Ekiz Bulvarı , 55090 Samsun (Turki)
Samsun - Taflan
Atatürk Bulv. 67/A, 55020 Samsun (Turki)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Samsun

Bilakah bas akan bertolak ke Samsun?

Masa tiba di Samsun bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Samsun?

Sama ada terdapat laluan terus ke Samsun bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Samsun. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Samsun?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Samsun. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Samsun?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangutan untuk bagasi besar dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Samsun untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.