Bas ke Rustenburg

Pilihan perjalanan bas ke Rustenburg dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Rustenburg
Waktu Tempatan
NegaraAfrika Selatan
Penduduk124,064
Sambungan Bas37
Stesen Bas5
Syarikat Bas3
Perjalanan MurahRM 14.20
Anda ingin mengambil bas ke Rustenburg?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Rustenburg dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Rustenburg bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Rustenburg bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Rustenburg.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Rustenburg sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Rustenburg, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Rustenburg? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Rustenburg.
Nikmati bas anda ke Rustenburg dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Rustenburg

Stesen
Rustenburg
Rustenburg (Afrika Selatan)
Rustenburg - BP Garage
Rustenburg (Afrika Selatan)
Rustenburg - Howick Ave
Howick Ave 1, 2999 Rustenburg (Afrika Selatan)
Rustenburg - R24
Hampton Rd , 2999 Rustenburg (Afrika Selatan)
Rustenburg - Zinniaville
Rustenburg (Afrika Selatan)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Rustenburg

Bilakah bas akan bertolak ke Rustenburg?

Masa tiba di Rustenburg bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Rustenburg?

Sama ada terdapat laluan terus ke Rustenburg bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Rustenburg. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Rustenburg?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Rustenburg. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Rustenburg?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Pengangkutan untuk bagasi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Diskaun untunk penumpang kerap/ahli dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Rustenburg untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Rustenburg: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Rustenburg juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Johannesburg, Pretoria or Krugersdorp, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Rustenburg kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Carletonville, Midrand, Mabopane dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Johannesburg O.R. Tambo Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.