Bas ke Rustenburg

Pilihan perjalanan bas ke Rustenburg dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Rustenburg
 • Intercape
  12:35 PTG
  Midrand
  Tempoh 2h 20m
  2:55 PTG
  Rustenburg
  dariRM 63.57
5 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 63.57 perjalanan murah
Fakta Rustenburg
Afrika Selatan
124,064
Anda ingin mengambil bas ke Rustenburg?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Rustenburg dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Rustenburg bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Rustenburg bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Rustenburg.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Rustenburg sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Rustenburg, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Rustenburg? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Rustenburg.
Nikmati bas anda ke Rustenburg dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Rustenburg

Stesen
Howick Ave 1, 2999 Rustenburg (Afrika Selatan)

Laluan bas paling popular dari dan ke Rustenburg


Bandar-bandar berdekatan dengan Rustenburg: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Rustenburg juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Krugersdorp, Mabopane or Carletonville, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.