Bas ke Rio Novo

Pilihan perjalanan bas ke Rio Novo dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Rio Novo
 • Viação UTIL
  6:00 PTG
  Belo Horizonte, MG - Central bus station
  Tempoh 6h 40m
  12:40 PG
  Rio Novo, MG
  dariRM 83.17
14 Sambungan bas
1 stesen bas
5 syarikat bas
RM 83.17 perjalanan murah
Fakta Rio Novo
Brazil
6,255
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Rio Novo?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Rio Novo dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Rio Novo bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Rio Novo bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Rio Novo.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Rio Novo sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Rio Novo, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Rio Novo? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Rio Novo.
Nikmati bas anda ke Rio Novo dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Rio Novo

Stesen
R. Galdino Pinto 454, 36150-000 Rio Novo (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Rio Novo

Bilakah bas akan bertolak ke Rio Novo?

Masa tiba di Rio Novo bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Rio Novo?

Sama ada terdapat laluan terus ke Rio Novo bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Rio Novo. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Rio Novo?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Rio Novo. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Rio Novo?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang tambahan kaki dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Rio Novo untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Rio Novo

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Rio Novo
Tiket bas tempatan sehalaRM 2.03
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 5.92
Teksi jarak pertengahanRM 8.88
Teksi jarak jauhRM 19.24
PetrolRM 2.74
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 8.87
Hidangan 3-course menuRM 24.03
Cappuccino kecilRM 4.44
Satu bir draf besarRM 5.92
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 2.33
Hidangan dagingRM 3.30
Botol airRM 1.53
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 22.19

Bandar-bandar berdekatan dengan Rio Novo: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Rio Novo juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Juiz de Fora, Ubá, MG or Cataguases, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Rio Novo kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Leopoldina, Santos Dumont, Além Paraíba dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.