Bas ke Pribić

Pilihan perjalanan bas ke Pribić dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Pribić
 • SemiTimeS
  4:10 PTG
  Holzkirchen
  Tempoh 7h 5m
  11:15 PTG
  Pribić
  dariRM 167.49
 • SemiTimeS
  4:20 PTG
  Samerberg
  Tempoh 6h 55m
  11:15 PTG
  Pribić
  dariRM 167.49
 • SemiTimeS
  4:55 PTG
  Bergen (Oberbayern)
  Tempoh 6h 20m
  11:15 PTG
  Pribić
  dariRM 167.49
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 167.49 perjalanan murah
Fakta Pribić
Croatia
262
Croatian kuna
Anda ingin mengambil bas ke Pribić?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Pribić dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Pribić bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Pribić bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Pribić.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Pribić sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Pribić, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Pribić? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Pribić.
Nikmati bas anda ke Pribić dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Pribić

Stesen
Pribić (Croatia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Pribić

Bilakah bas akan bertolak ke Pribić?

Masa tiba di Pribić bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Pribić?

Sama ada terdapat laluan terus ke Pribić bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Pribić. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Pribić?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Pribić. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Pribić?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Pribić untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Pribić

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Pribić
Tiket bas tempatan sehalaRM 6.41
Pas bulananRM 230.76
Orang menggunakan bas atau trem17.54 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 10.26
Teksi jarak pertengahanRM 17.96
Teksi jarak jauhRM 44.91
PetrolRM 5.92
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 28.85
Hidangan 3-course menuRM 64.10
Cappuccino kecilRM 6.62
Satu bir draf besarRM 9.62
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 7.30
Hidangan dagingRM 11.78
Botol airRM 4.24
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 25.64

Bandar-bandar berdekatan dengan Pribić: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Pribić juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Zagreb, Sesvete or Karlovac, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Pribić kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Velika Kladusa, Delnice, Slunj dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.