Bas ke Prato

Pilihan perjalanan bas ke Prato dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Prato?
 • FlixBus
  5:45 PTG
  La Spezia - Via Carducci
  Tempoh 2h 25m
  8:10 PTG
  Prato - Piazzale Del Museo
  dariRM 24.49
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 11/09/2021
774 Sambungan bas
3 stesen bas
8 syarikat bas
RM 24.05 perjalanan murah
Fakta Prato
Itali
181,820
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Prato?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Prato dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Prato bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Prato bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Prato.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Prato sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Prato, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Prato? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Prato.
Nikmati bas anda ke Prato dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Prato

Stesen
Prato - Central station
Piazza della Stazione 13, 59100 Prato (Itali)
Prato - Piazza Stazione Centrale
Prato (Itali)
Prato - Piazzale Del Museo
Via Enrico Berlinguer , 59100 Prato (Itali)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Prato

Bilakah bas akan bertolak ke Prato?

Masa tiba di Prato bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Prato?

Sama ada terdapat laluan terus ke Prato bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Prato. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Prato?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Prato. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Prato?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Penyaman Udara dan Ruang tambahan kaki selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Prato untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Prato

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Prato
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.89
Pas bulananRM 171.81
Orang menggunakan tren atau metro16.67 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 33.13
Teksi jarak pertengahanRM 57.67
Teksi jarak jauhRM 143.56
PetrolRM 7.01
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 73.63
Hidangan 3-course menuRM 134.99
Cappuccino kecilRM 6.47
Satu bir draf besarRM 24.54
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 10.84
Hidangan dagingRM 18.43
Botol airRM 2.15
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 24.54

Bandar-bandar berdekatan dengan Prato: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Prato juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Bologna, Florence or Livorno, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Prato kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Lucca, Pisa, Arezzo dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Pisa Airport, Florence Airport, Bologna Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.