Bas ke Potosí

Pilihan perjalanan bas ke Potosí dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Potosí
 • Trans Copacabana S.A.
  9:00 PTG
  Cochabamba - Terminal de Buses
  Tempoh 10h 0m
  7:00 PG
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  dariRM 66.83
 • Tickets Bolivia
  9:00 PTG
  Tarija - Nueva Terminal de Buses
  Tempoh 8h 0m
  5:00 PG
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  dariRM 58.36
 • Tickets Bolivia
  5:00 PTG
  Santa Cruz de la Sierra - Terminal Bimodal
  Tempoh 18h 0m
  11:00 PG
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  dariRM 71.31
16 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 13.90 perjalanan murah
Fakta Potosí
Bolivia
141,251
Anda ingin mengambil bas ke Potosí?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Potosí dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Potosí bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Potosí bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Potosí.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Potosí sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Potosí, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Potosí? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Potosí.
Nikmati bas anda ke Potosí dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Potosí

Stesen
Villa Imperial de Potosí , Potosí (Bolivia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Potosí

Bilakah bas akan bertolak ke Potosí?

Masa tiba di Potosí bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Potosí?

Sama ada terdapat laluan terus ke Potosí bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Potosí. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Potosí?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Potosí. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Potosí?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Potosí untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.