Bas ke Ponferrada

Pilihan perjalanan bas ke Ponferrada dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Ponferrada
 • Movelia
  9:10 PG
  Villaverde
  Tempoh 0h 20m
  9:30 PG
  Ponferrada central bus station
  dariRM 7.78
 • Movelia
  10:29 PG
  Requejo
  Tempoh 0h 31m
  11:00 PG
  Ponferrada central bus station
  dariRM 10.79
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Ponferrada?
 • ALSA
  7:30 PG
  Cobrana
  Tempoh 0h 43m
  8:13 PG
  Ponferrada central bus station
  dariRM 7.53
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 15/07/2021

Tiket tren murah ke Ponferrada
 • Renfe
  7:52 PG
  Astorga
  Tempoh 1h 9m
  9:01 PG
  Ponferrada
  dariRM 75.27
1344 Sambungan bas
4 stesen bas
4 syarikat bas
RM 7.78 perjalanan murah
Fakta Ponferrada
Sepanyol
68,736
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Ponferrada?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Ponferrada dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Ponferrada bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Ponferrada bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Ponferrada.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Ponferrada sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Ponferrada, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Ponferrada? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Ponferrada.
Nikmati bas anda ke Ponferrada dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ponferrada

Stesen
Ponferrada - Columbrianos
Av. de Asturias 285, 24490 Ponferrada (Sepanyol)
Ponferrada - Fuentesnuevas
Carr. Madrid C 334, 24411 Ponferrada (Sepanyol)
Ponferrada - Universidad
Av. Astorga,  15,, 24401 Ponferrada, León, España Ponferrada (Sepanyol)
Ponferrada central bus station
Av. de la lealtad 224, 24400 Ponferrada (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Ponferrada

Bilakah bas akan bertolak ke Ponferrada?

Masa tiba di Ponferrada bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Ponferrada?

Sama ada terdapat laluan terus ke Ponferrada bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Ponferrada. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Ponferrada?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Ponferrada. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Ponferrada?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Ponferrada untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Ponferrada: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Ponferrada juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Corias, Astorga or Villager de Laciana, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Ponferrada kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Rioscuro, Rodanillo, Pieros dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.