Berita dan Media

Semua siaran akhbar dan bahan audio visual sepintas lalu
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Pusat Berita CheckMyBus

Ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang CheckMyBus? Adakah anda memerlukan maklumat terperinci, data statistik atau analisis terperinci tentang perkembangan pasaran bas di Malaysia atau bahagian lain di dunia? Jika anda memerlukan sebarang maklumat tentang perkara ini, sila tanya jurucakap kami. Kami juga menawarkan anda banyak imej dan video dalam kit media kami.

Tentang kami

CheckMyBus CheckMyBus ialah portal perbandingan yang menunjukkan kepada anda jadual dan harga bas masa nyata di lebih 90 negara. Dengan lebih 3000 syarikat bas dan berjuta-juta perlepasan mingguan, CheckMyBus memberikan penggunanya akses kepada rangkaian bas dalam talian terbesar di dunia! Pengguna kami membuat lebih daripada 100 juta carian di CheckMybus setiap tahun.

Kenali kami dengan lebih lanjut di Media Sosial kami

CheckMyBus Blog JJika anda ingin tahu apa yang berlaku di sebalik CheckMyBus, ikuti kami di Instagram, Facebook atau LinkedIn. Komuniti besar pengembara dan profesional sedang menunggu anda di sana!

Kami Terkenal! CheckMyBus dalam Media

CheckMyBus telah merevolusikan pasaran bas sejak 2013, yang tidak disedari selama ini. Banyak media telah menyedari kami dari semasa ke semasa dan telah menawarkan kami platform untuk perkhidmatan dan kerja kami. Lihatlah apa yang telah ditulis tentang kami.

Artikel dan Laporan tentang CheckMyBus

Bernama

Perjalanan bas dipermudahkan dengan perkongsian antarabangsa CheckMyBus-redBus

Januari 2024 - CheckMyBus, enjin carian meta untuk bas antara bandar, dan redBus, platform tiket bas dalam talian, telah mengumumkan perkongsian mereka untuk pasaran Asia Tenggara dan Amerika Latin (LATAM). Baca lagi

StreetInsider

CheckMyBus dan redBus bekerjasama dalam pasaran antarabangsa untuk memudahkan pengalaman Perjalanan Bas

Januari 2024 - CheckMyBus, enjin carian meta terkemuka di dunia untuk bas antara bandar, dan redBus, platform tiket bas dalam talian terbesar di dunia, telah mengumumkan perkongsian mereka untuk pasaran Asia Tenggara dan LATAM. Baca lagi

Hubungan anda kepada CheckMyBus

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang CheckMyBus untuk artikel anda? Adakah anda ingin menjemput kami untuk temu duga atau untuk membincang tentang latar belakang kami? Kami dengan senang hati akan menjawab soalan anda. Hanya hantarkan e-mel kepada kami ke press@checkmybus.com atau hubungi terus jurucakap kami.

Kit Media CheckMyBus

Semua bahan audio visual CheckMyBus

Adakah anda mencari gambar atau video mengenai kami? Dalam kit media CheckMyBus anda akan mendapati semua bahan audio visual mengenai syarikat kami.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.