Bas ke Paraná, ER

Pilihan perjalanan bas ke Paraná, ER dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Paraná, ER
 • Plataforma 10
  4:50 PG
  Rafaela, SF - central bus station
  Tempoh 2h 30m
  7:20 PG
  Paraná, ER - Central bus station
  dariRM 25.54
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Paraná, ER?
 • El Práctico
  4:15 PG
  Sunchales, SF
  Tempoh 3h 5m
  7:20 PG
  Paraná, ER - Central bus station
  dariRM 25.12
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 10/07/2021
116 Sambungan bas
3 stesen bas
2 syarikat bas
RM 25.54 perjalanan murah
Fakta Paraná, ER
Argentina
262,295
Argentine peso
Anda ingin mengambil bas ke Paraná, ER?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Paraná, ER dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Paraná, ER bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Paraná, ER bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Paraná, ER.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Paraná, ER sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Paraná, ER, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Paraná, ER? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Paraná, ER.
Nikmati bas anda ke Paraná, ER dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Paraná, ER

Stesen
Paraná, ER - Barbagelatta
Paraná, ER (Argentina)
Paraná, ER - Central bus station
Av. Gral. Ramirez 2350, E3102QHV Paraná, ER (Argentina)
Paraná, ER - Facultad Regional Paraná
Paraná, ER (Argentina)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Paraná, ER

Bilakah bas akan bertolak ke Paraná, ER?

Masa tiba di Paraná, ER bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Paraná, ER?

Sama ada terdapat laluan terus ke Paraná, ER bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Paraná, ER. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Paraná, ER?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Paraná, ER. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Paraná, ER?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Paraná, ER untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.