Bas ke Pakoštane

Pilihan perjalanan bas ke Pakoštane dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Pakoštane?
 • Autotrans
  11:29 PG
  Pirovac - Central bus station
  Tempoh 0h 17m
  11:46 PG
  Pakoštane - Bus Stop
  dariRM 11.12
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 20/06/2021
123 Sambungan bas
1 stesen bas
4 syarikat bas
RM 1.52 perjalanan murah
Fakta Pakoštane
Croatia
2,123
Croatian kuna
Anda ingin mengambil bas ke Pakoštane?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Pakoštane dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Pakoštane bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Pakoštane bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Pakoštane.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Pakoštane sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Pakoštane, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Pakoštane? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Pakoštane.
Nikmati bas anda ke Pakoštane dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Pakoštane

Stesen
Pakoštane - Bus Stop
Jadranska magistrala , 23211 Pakoštane (Croatia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Pakoštane

Bilakah bas akan bertolak ke Pakoštane?

Masa tiba di Pakoštane bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Pakoštane?

Sama ada terdapat laluan terus ke Pakoštane bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Pakoštane. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Pakoštane?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Pakoštane. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Pakoštane?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Pakoštane untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Pakoštane

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Pakoštane
Tiket bas tempatan sehalaRM 6.54
Pas bulananRM 163.48
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 19.62
Teksi jarak pertengahanRM 26.16
Teksi jarak jauhRM 49.05
PetrolRM 6.27
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 29.43
Hidangan 3-course menuRM 65.39
Cappuccino kecilRM 5.56
Satu bir draf besarRM 9.48
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 7.10
Hidangan dagingRM 12.05
Botol airRM 4.14
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 21.25

Bandar-bandar berdekatan dengan Pakoštane: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Pakoštane juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Zadar, Šibenik or Trogir, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Pakoštane kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Seget Donji, Vodice, Gospić dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Zadar Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.