Bas ke Ninh Binh

Pilihan perjalanan bas ke Ninh Binh dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
22 Sambungan bas
10 stesen bas
1 syarikat bas
Fakta Ninh Binh
Vietnam
36,864
Anda ingin mengambil bas ke Ninh Binh?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Ninh Binh dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Ninh Binh bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Ninh Binh bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Ninh Binh.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Ninh Binh sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Ninh Binh, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Ninh Binh? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Ninh Binh.
Nikmati bas anda ke Ninh Binh dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Ninh Binh

Stesen
Ninh Binh - Bến xe khách
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Central Station
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Kim Son Bus station
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Ninh Thang - Thanh Nam Noodle
ĐT491 , Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Siêu Thị BigC
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Tam Coc Boat Station
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Temple of King Le Dai Hanh
Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Bình - Trần Hưng Đạo
Trần Hưng Đạo 53, Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Trang An Boat Station
431995 Ninh Binh (Vietnam)
Ninh Binh - Trang an Hotel
Ninh Binh (Vietnam)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Ninh Binh

Bilakah bas akan bertolak ke Ninh Binh?

Masa tiba di Ninh Binh bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Ninh Binh?

Sama ada terdapat laluan terus ke Ninh Binh bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Ninh Binh. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Ninh Binh?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Ninh Binh. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Ninh Binh?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Ninh Binh untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.