Semua bas ke dan dari Naucalpan de Juárez

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Naucalpan de Juárez dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,644,698 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
Naucalpan de Juárez Fakta
Mexico
0.85 Juta
Mexican peso
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Naucalpan de Juárez?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Naucalpan de Juárez dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Naucalpan de Juárez untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Naucalpan de Juárez untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Naucalpan de Juárez.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Naucalpan de Juárez, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Naucalpan de Juárez? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Naucalpan de Juárez. Nikmati bas anda dari Naucalpan de Juárez dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Naucalpan de Juárez

Stesen
Av Universidad  40, 53000 Naucalpan de Juárez (Mexico)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Naucalpan de Juárez

Naucalpan de Juárez maklumat perjalanan

Pengangkutan
Naucalpan de Juárez pilihan pengangkutan awam
Tiket bas tempatan sehalaRM 0.88
Pas bulananRM 52.94
Orang menggunakan bas atau trem10.42 %
Orang menggunakan tren atau metro4.17 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 2.77
Teksi jarak pertengahanRM 4.79
Teksi jarak jauhRM 11.86
PetrolRM 2.63
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 17.65
Hidangan 3-course menuRM 44.12
Cappuccino kecilRM 6.41
Satu bir draf besarRM 4.59
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 4.79
Hidangan dagingRM 7.31
Botol airRM 2.45
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 26.47

Naucalpan de Juárez maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraNaucalpan de Juárez dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Naucalpan de Juárez: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Naucalpan de Juárez juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Mexico City, Ecatepec de Morelos or Tlalnepantla de Baz, ME, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Naucalpan de Juárez kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Chimalhuacán, Ciudad López Mateos, Toluca, ME dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Mexico City - Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma