Bas ke Montevideo

Pilihan perjalanan bas ke Montevideo dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Montevideo
Waktu Tempatan
NegaraUruguay
Penduduk1.27 Juta
Sambungan Bas26
Stesen Bas5
Syarikat Bas5
Perjalanan MurahRM 389.14
Anda ingin mengambil bas ke Montevideo?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Montevideo dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Montevideo bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Montevideo bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Montevideo.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Montevideo sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Montevideo, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Montevideo? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Montevideo.
Nikmati bas anda ke Montevideo dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Montevideo

Stesen
Montevideo - Av. Gral. San Martín
Montevideo (Uruguay)
Montevideo - Avenida Italia & Avenida Bolivia
Av Italia , 11400 Montevideo (Uruguay)
Montevideo - Central Station
Paraguay S/N , 11800  Montevideo (Uruguay)
Montevideo - Terminal de Buquebus Puerto Montevideo
11000 Montevideo (Uruguay)
Montevideo - Terminal Tres Cruces
Montevideo (Uruguay)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Montevideo

Bilakah bas akan bertolak ke Montevideo?

Masa tiba di Montevideo bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Montevideo?

Sama ada terdapat laluan terus ke Montevideo bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Montevideo. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Montevideo?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Montevideo. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Montevideo?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Montevideo untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.