Bas ke Mimoso do Sul

Pilihan perjalanan bas ke Mimoso do Sul dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Mimoso do Sul?
 • Viação Kaissara
  3:20 PG
  Campos Dos Goytacazes
  Tempoh 2h 26m
  5:46 PG
  Mimoso do Sul
  dariRM 26.47
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 03/09/2021
188 Sambungan bas
2 stesen bas
6 syarikat bas
RM 21.29 perjalanan murah
Fakta Mimoso do Sul
Brazil
14,044
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Mimoso do Sul?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Mimoso do Sul dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Mimoso do Sul bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mimoso do Sul bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Mimoso do Sul.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Mimoso do Sul sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Mimoso do Sul, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Mimoso do Sul? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Mimoso do Sul.
Nikmati bas anda ke Mimoso do Sul dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Mimoso do Sul

Stesen
Mimoso do Sul, ES - Rodoviária
R. Projetada 2-60, 29400-000 Mimoso do Sul (Brazil)
Mimoso do Sul, ES - São José das Torres
Mimoso do Sul (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Mimoso do Sul

Bilakah bas akan bertolak ke Mimoso do Sul?

Masa tiba di Mimoso do Sul bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Mimoso do Sul?

Sama ada terdapat laluan terus ke Mimoso do Sul bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Mimoso do Sul. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Mimoso do Sul?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Mimoso do Sul. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Mimoso do Sul?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Mimoso do Sul untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Mimoso do Sul: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Mimoso do Sul juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Campos Dos Goytacazes, Cachoeiro de Itapemirim or Itaperuna, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Mimoso do Sul kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di São Fidélis, RJ, Marataízes, Carangola dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.