Bas dari Mexico City Airport (AZP) ke Celaya

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Mexico City Airport ke Celaya

Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Mexico City Airport ke Celaya? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Mexico City Airport ke Celaya anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Butiran mengenai bas dari Mexico City Airport (AZP) ke Celaya

Bas paling murah RM 113.81
Bas terpantas 3h 40m
Bas terawal 2:30 PTG
Bas terakhir 2:30 PTG
Laluan bas harian 1 Ø
Jarak 217.4 km
Syarikat bas Primera Plus
Anda mahu mengambil bas dari Mexico City Airport ke Celaya?
CheckMyBus membandingkan perkhidmatan bas perantara dari Mexico City Airport ke Celaya yang ada dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan perkhidmatan bas paling murah dari Mexico City Airport ke Celaya untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mexico City Airport dan Celaya untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan mendapati semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Mexico City Airport serta destinasi alternatif Celaya.

Apakah bas yang paling murah dari Mexico City Airport ke Celaya yang biasanya boleh didapati untuk laluan ini?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Di bawah adalah semua syarikat bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan bas untuk laluan Mexico City Airport ke Celaya tetapi pada masa ini tidak tersedia.
 • Primera Plus
  2:30 PTG
  Mexico City Airport - T1
  Tempoh 3h 40m
  6:10 PTG
  Celaya, GT - Bus station
  dari RM 113.81
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 07/12/2021

Bas dari Mexico City Airport ke Celaya: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, tempat berlepas iaitu Mexico City Airport dan destinasi anda telah diisi. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Celaya ke Mexico City Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas supaya anda tidak akan terlepas penerbangan anda.
Nikmati perjalanan bas dari Mexico City Airport ke Celaya dengan CheckMyBus!
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain dari Mexico City Airport ke Celaya seperti tren, carpool dan kapal terbang.

Perhentian bas di Mexico City Airport dan Celaya

Stesen
Celaya, GT - Bus station
Jorge Villagómez 54, 38078 Celaya (Mexico)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan Mexico City Airport ke Celaya

Berapakah harga tiket bas dari Mexico City Airport ke Celaya?

Harga tiket bas bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Harga termurah untuk laluan ini bermula pada harga RM 113.81 dan mengambil masa untuk sampai ke Celaya. Jimat wang dengan membandingkan tiket bas!

Berapakah penjimatan saya selepas membandingkan tiket-tiket untuk laluan Mexico City Airport ke Celaya?

Laluan ini ditawarkan oleh dengan harga tiket bermula dari hingga . Jadi, kami mencadangkan untuk menempah tiket seawal mungkin bagi memastikan anda mendapat harga termurah untuk bas perantara ke Celaya.

Secara purata, berapa jumlah laluan bas harian disediakan dari Mexico City Airportke Celaya?

Setiap hari laluan bas dari Mexico City Airport ke Celaya ditawarkan oleh sekitar . Anda boleh membandingkan jadual masa bas untuk mencari perjalanan paling sesuai dengan enjin carian kami.

Berapa lama perjalanan bas dariMexico City Airport ke Celaya akan mengambil?

menawarkan bas perantara terpantas dari Mexico City Airport ke Celaya yang hanya mengambil masa 3h 40m jam. Harga tiket bagi laluan ini ialah . Tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama sekiranya terdapat trafik.

Adakah terdapat sambungan langsung dari Mexico City Airport ke Celaya?

Jika anda mencari perkhidmatan bas perantara terus dari Mexico City Airport ke Celaya, CheckMyBus membandingkan  

Pukul berapakah bas pertama akan bertolak dari Mexico City Airport ke Celaya?

Bas yang paling awal akan bertolak ke Celaya dari Mexico City Airport pada pukul 2:30 PTG. Maklumat seperti masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan pada cuti umum. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai bagi tarikh pilihan anda.

Pukul berapa bas terakhir akan bertolak dari Mexico City Airport to Celaya?

Bas terakhir dari Mexico City Airport ke Celaya akan berlepas pada pukul 2:30 PTG. Sila ambil perhatian, masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan cuti umum. Jadi, guna carian kami untuk mencari masa yang sesuai bagi tarikh pilihan anda.

Syarikat mana beroperasi untuk laluan bas Mexico City Airport- Celaya?

Sekiranya anda mengambil laluan Mexico City Airport - Celaya, para penumpang boleh memilih antara pengendali bas seperti . Dengan menggunakan enjin carian kami, anda boleh membuat perbandingan antara semua perkhidmatan bas perantara yang ada untuk mencari bas yang paling sesuai untuk anda.

Apa yang boleh saya bawa apabila menaiki bas dari Mexico City Airport ke Celaya?

Setiap syarikat bas mempunyai syarat berbeza tentang apa yang dibenarkan atau tidak dibenarkan di dalam bas. Secara umum, anda boleh membawa satu beg bagasi dan satu beg bagasi tangan untuk laluan Mexico City Airport -Celaya secara percuma. Cari bas yang sesuai untuk keperluan perjalanan dengan menggunakan enjin carian kami bagi tarikh pilihan anda.

Kemudahan apa yang disediakan di dalam bas dariMexico City Airport ke Celaya?

Kemudahan apa yang ada di dalam bas akan berbeza antara syarikat-syarikat bas. Kebanyakan bas mempunyai WiFi untuk membolehkan anda berkongsi lokasi semasa perjalanan bas anda. Sistem penyaman udara juga disediakan untuk keselesaan anda. Dengan enjin carian kami,anda dapat mencari maklumat yang tepat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas dari Mexico City Airport ke Celaya untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Sambungan bas dari Mexico City Airport dan dari Celaya

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.