Semua bas ke dan dari Mestre

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Mestre dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,608,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Mestre
 • 10:55 PTG
  5:50 PG
  Rome
  4 Jun +1
  Mestre
  Marino AutolineeMarino Autolinee
  dariRM 284.44
 • 10:30 PG
  11:40 PG
  Longarone
  30 Mei
  Mestre
  Cortina ExpressCortina Express
  dariRM 69.91
1 laluan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 50.57 perjalanan murah
Mestre Fakta
Itali
147,662
Euro
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Mestre?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Mestre dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Mestre untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mestre untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Mestre.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Mestre, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Mestre? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Mestre. Nikmati bas anda dari Mestre dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Mestre

Stesen
Ospedale dell'Angelo SFMR , 30100 Mestre (Itali)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Mestre

Mestre maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraMestre dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Mestre: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Mestre juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Padua, Jesolo or Cavallino-Treporti, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Mestre kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Eraclea Mare, Abano Terme, Treviso dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Treviso Airport, Venice Marco Polo Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.