Bas dari Melbourne ke Sydney

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Melbourne ke Sydney

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Butiran mengenai bas dari Melbourne ke Sydney

Bas paling murahRM 314.95
Bas terpantas11h 30m
Bas terawal10:00 PTG
Bas terakhir10:00 PTG
Laluan bas harian2 Ø
Jarak713.4 km
Syarikat basGreyhound Australia
Anda ingin mengambil bas dari Melbourne ke Sydney?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Melbourne dan Sydney dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Melbourne ke Sydney bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Melbourne dan Sydney yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Sydney, destinasi alternatif dari Melbourne. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Sydney.

Laluan bas paling murah dari Melbourne ke Sydney

Hari ini
dari RM 378.58
Esok
dari RM 314.95
01/03
02/03
dari RM 330.86
03/03
dari RM 314.95
04/03
dari RM 375.39

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • Greyhound Australia
  10:00 PTG
  Melbourne
  Tempoh 12h 0m
  10:00 PG
  Sydney
  dariRM 314.95
 • Greyhound Australia
  10:00 PTG
  Melbourne
  Tempoh 11h 30m
  9:30 PG
  Sydney
  dariRM 416.07
 • Greyhound Australia
  10:00 PTG
  Melbourne
  Tempoh 13h 30m
  11:30 PG
  Sydney
  dariRM 458.11

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Sydney ke Melbourne

Bas dari Melbourne ke Sydney: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Melbourne dan destinasi Sydney. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Sydney ke Melbourne, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Sydney ke Melbourne.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Melbourne - Sydney.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Melbourne Sydney.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Melbourne ke Sydney dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Melbourne dan Sydney

Stesen
Sydney (Australia)
Sydney (Australia)
Sydney (Australia)
Eddy Ave 1, 2000 Sydney (Australia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Melbourne Sydney

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Melbourne Sydney?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Melbourne-Sydney boleh didapati dari harga RM 314.95. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Sydney dari Melbourne?

Bas ekspres terpantas dari Melbourne ke Sydney mengambil masa 11h 30m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Melbourne ke Sydney akan berlepas?

Bas paling awal ke Sydney akan berlepas dari Melbourne pada pukul 10:00 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Melbourne ke Sydney?

Bas terakhir akan berlepas ke Sydney dari Melbourne pada pukul 10:00 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Melbourne ke Sydney?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariMelbourne ke Sydney. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Sydney dari Melbourne.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Sydney dari Melbourne?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Melbourne - Sydney secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Melbourne - Sydney?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Melbourne ke Sydney untuk perjalanan anda.

Bandingkan Melbourne dan Sydney

Laluan bas dari Melbourne dan Sydney

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.