Bas ke Mansfield

Pilihan perjalanan bas ke Mansfield dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Mansfield
 • National Express
  3:35 PTG
  Milton Keynes Coachway
  Tempoh 2h 30m
  6:05 PTG
  Mansfield
  dariRM 104.93
 • National Express
  4:45 PTG
  London - Golders Green Coach Station
  Tempoh 3h 35m
  8:20 PTG
  Mansfield
  dariRM 113.57
 • National Express
  10:45 PG
  Basingstoke
  Tempoh 7h 35m
  6:20 PTG
  Mansfield
  dariRM 149.32
 • National Express
  2:05 PTG
  London Stansted Airport
  Tempoh 6h 15m
  8:20 PTG
  Mansfield
  dariRM 165.46
195 Sambungan bas
3 stesen bas
4 syarikat bas
RM 56.96 perjalanan murah
Fakta Mansfield
United Kingdom
171,958
British Pound
Anda ingin mengambil bas ke Mansfield?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Mansfield dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Mansfield bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mansfield bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Mansfield.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Mansfield sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Mansfield, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Mansfield? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Mansfield.
Nikmati bas anda ke Mansfield dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Mansfield

Stesen
Rosemary Street 71, Mansfield (United Kingdom)
Portland St , NG18 1BE Mansfield (United Kingdom)
A60 , NG18 5BA Mansfield (United Kingdom)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Mansfield

Bilakah bas akan bertolak ke Mansfield?

Masa tiba di Mansfield bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Mansfield?

Sama ada terdapat laluan terus ke Mansfield bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Mansfield. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Mansfield?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Mansfield. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Mansfield?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pemilihan tempat duduk dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Mansfield untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Mansfield

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Mansfield
Tiket bas tempatan sehalaRM 11.53
Pas bulananRM 288.26
Orang menggunakan bas atau trem28.57 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 31.71
Teksi jarak pertengahanRM 66.31
Teksi jarak jauhRM 187.41
PetrolRM 6.38
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 54.77
Hidangan 3-course menuRM 115.31
Cappuccino kecilRM 14.27
Satu bir draf besarRM 17.30
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 8.28
Hidangan dagingRM 16.51
Botol airRM 7.21
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 40.36

Bandar-bandar berdekatan dengan Mansfield: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Mansfield juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Manchester, Leeds or Sheffield, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Mansfield kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Leicester, Stoke-on-Trent, Nottingham dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Manchester Airport, East Midlands Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.