Bas ke Malden, MA

Pilihan perjalanan bas ke Malden, MA dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Malden, MA
 • Greyhound US
  4:40 PTG
  John F. Kennedy Airport
  Tempoh 6h 55m
  11:35 PTG
  Malden, MA
  dariRM 193.29
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 193.29 perjalanan murah
Fakta Malden, MA
Amerika Syarikat
61,068
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke Malden, MA?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Malden, MA dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Malden, MA bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Malden, MA bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Malden, MA.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Malden, MA sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Malden, MA, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Malden, MA? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Malden, MA.
Nikmati bas anda ke Malden, MA dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Malden, MA

Stesen
Pleasant St 293, Pleasant St Malden, MA (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Malden, MA

Bilakah bas akan bertolak ke Malden, MA?

Masa tiba di Malden, MA bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Malden, MA?

Sama ada terdapat laluan terus ke Malden, MA bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Malden, MA. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Malden, MA?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Malden, MA. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Malden, MA?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Malden, MA untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Malden, MA

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Malden, MA
Tiket bas tempatan sehalaRM 10.69
Pas bulananRM 345.45
Orang menggunakan bas atau trem12.82 %
Orang menggunakan tren atau metro7.69 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 21.50
Teksi jarak pertengahanRM 40.28
Teksi jarak jauhRM 106.01
PetrolRM 2.42
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 61.69
Hidangan 3-course menuRM 143.94
Cappuccino kecilRM 16.17
Satu bir draf besarRM 24.68
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 18.67
Hidangan dagingRM 25.09
Botol airRM 6.74
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 57.58

Bandar-bandar berdekatan dengan Malden, MA: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Malden, MA juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Boston, MA, Providence, RI or Methuen, MA, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Malden, MA kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Lincoln, RI, Salem, NH, Somerset, MA dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.