Bas ke Mabopane

Pilihan perjalanan bas ke Mabopane dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Mabopane. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Mabopane serta mod pengangkutan alternatif.
 • Intercity Xpress
  4:40 PG
  Johannesburg
  Tempoh 0h 40m
  5:20 PG
  Benoni
  dariRM 26.97
 • Eldo Coaches
  8:00 PG
  Johannesburg - Southgate Shopping Centre
  Tempoh 5h 55m
  1:55 PTG
  Estcourt - Midway Motors
  dariRM 46.69
 • Intercape
  8:05 PG
  Potchefstroom
  Tempoh 2h 20m
  10:25 PG
  Johannesburg
  dariRM 58.79
 • Intercape
  8:00 PG
  Mpumalanga
  Tempoh 4h 40m
  12:40 PTG
  Johannesburg
  dariRM 61.41
 • Intercape
  7:30 PG
  Klerksdorp
  Tempoh 2h 55m
  10:25 PG
  Johannesburg
  dariRM 66.10
 • Eldo Coaches
  7:55 PTG
  Whittlesea - Spar Supermarket
  Tempoh 12h 35m
  8:30 PG
  Johannesburg - Park City Transit Centre
  dariRM 70.70
 • Intercape
  10:30 PTG
  Umzimkulu
  Tempoh 8h 10m
  6:40 PG
  Johannesburg
  dariRM 76.45
 • Eldo Coaches
  11:40 PG
  Kuruman - Kalahari Tourism Centre
  Tempoh 7h 20m
  7:00 PTG
  Johannesburg - Park City Transit Centre
  dariRM 77.37
 • Intercape
  11:55 PTG
  Vryburg
  Tempoh 5h 35m
  5:30 PG
  Johannesburg
  dariRM 77.99
 • Eldo Coaches
  1:40 PG
  Wilderness - Caltex Garage
  Tempoh 1h 40m
  3:20 PG
  Johannesburg - Bertrams
  dariRM 106.71
0 Sambungan bas
0 stesen bas
0 syarikat bas
RM 26.97 perjalanan murah
Fakta Mabopane
Afrika Selatan
97,417
Anda ingin mengambil bas ke Mabopane?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Mabopane dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Mabopane bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mabopane bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Mabopane.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Mabopane sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Mabopane, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Mabopane? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Mabopane.
Nikmati bas anda ke Mabopane dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Mabopane

Bilakah bas akan bertolak ke Mabopane?

Masa tiba di Mabopane bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Mabopane?

Sama ada terdapat laluan terus ke Mabopane bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Mabopane. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Mabopane?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Mabopane. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Mabopane?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Diskaun untunk penumpang kerap/ahli dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Mabopane untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Mabopane: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Mabopane juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Johannesburg, Pretoria or Benoni, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Mabopane kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Tembisa, Krugersdorp, Centurion dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.