Bas dari Lahad Datu ke Bintulu

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Lahad Datu ke Bintulu

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Lahad Datu ke Bintulu? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Lahad Datu ke Bintulu anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Lahad Datu ke Bintulu, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Lahad Datu dan tiba di Bintulu bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Lahad Datu ke Bintulu untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Lahad Datu untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Bintulu Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Bintulu. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Lahad Datu. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Bintulu, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Bas Lahad Datu Bintulu: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Lahad Datu sebagai tempat berlepas dan Bintulu sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Bintulu ke Lahad Datu, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariLahad Datu ke Bintulu, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Lahad Datu ke Bintulu!

Bas Lahad Datu - Bintulu: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Lahad Datu ke Bintulu?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga . Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Lahad Datu ke Bintulu akan mengambil?

Bas terpantas dari Lahad Datu ke Bintulu hanya mengambil masa . Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Lahad Datu ke Bintulu?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Lahad Datu ke Bintulu. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Bintulu dari Lahad Datu.

Bilakah bas pertama dari Lahad Datu bertolak ke Bintulu?

Bas paling awal berlepas dari Lahad Datu ke Bintulu pada pukul . Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Lahad Datu ke Bintulu?

Bas terakhir berlepas dari Lahad Datu ke Bintulu pada pukul . Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Lahad Datu ke Bintulu?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Lahad Datu - Bintulu secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Lahad Datu ke Bintulu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Lahad Datu ke Bintulu pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Lahad Datu dan Bintulu

Laluan bas dariLahad Datu dan Bintulu

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.