Bas ke Lagan

Pilihan perjalanan bas ke Lagan dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Lagan. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Lagan serta mod pengangkutan alternatif.
 • FlixBus
  2:55 PG
  Halmstad - Resecentrum
  Tempoh 1h 55m
  4:50 PG
  Malmö
  dariRM 38.84
 • FlixBus
  1:40 PG
  Malmö
  Tempoh 1h 55m
  3:35 PG
  Halmstad - Resecentrum
  dariRM 38.84
 • FlixBus
  12:30 PTG
  Gothenburg - Korsvägen
  Tempoh 1h 40m
  2:10 PTG
  Halmstad - Resecentrum
  dariRM 117.52
 • FlixBus
  6:30 PTG
  Hamburg - ZOB central bus station
  Tempoh 9h 5m
  3:35 PG
  Halmstad - Resecentrum
  dariRM 127.79
0 Sambungan bas
0 stesen bas
0 syarikat bas
RM 38.84 perjalanan murah
Fakta Lagan
Sweden
1,550
Anda ingin mengambil bas ke Lagan?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Lagan dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Lagan bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Lagan bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Lagan.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Lagan sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Lagan, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Lagan? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Lagan.
Nikmati bas anda ke Lagan dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Lagan

Bilakah bas akan bertolak ke Lagan?

Masa tiba di Lagan bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Lagan?

Sama ada terdapat laluan terus ke Lagan bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Lagan. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Lagan?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Lagan. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Lagan?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Lagan untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.