Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Kuala Besut dan Bukit Mertajam

Malangnya tiada sambungan langsung antara Kuala Besut dan Bukit Mertajam pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan persinggahan dari Kuala Besut dan Bukit Mertajam

Malangnya tiada sambungan langsung antara Kuala Besut dan Bukit Mertajam pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami mendapati sambungan persinggahan ini antara kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan bas termurah dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Kuala Besut untuk Bukit Mertajam: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 23/06/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 17/06
Selasa 18/06
Rabu 19/06
Khamis 20/06
Jumaat 21/06
Sabtu 22/06
Ahad 23/06
RM 102
Isnin 24/06
Selasa 25/06
Rabu 26/06
Khamis 27/06
Jumaat 28/06
RM 92
Sabtu 29/06
RM 92
Ahad 30/06
Isnin 01/07
Selasa 02/07
RM 102
Rabu 03/07
Khamis 04/07
Jumaat 05/07
Sabtu 06/07
Ahad 07/07
Isnin 08/07
Selasa 09/07
Rabu 10/07
RM 102
Khamis 11/07
Jumaat 12/07
Sabtu 13/07
Ahad 14/07

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Kuala Besut kepada Bukit Mertajam

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Kuala Besut ke Bukit Mertajam lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Kuala Besut ke Bukit Mertajam, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Kuala Besut dan Bukit Mertajam

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Kuala Besut dan Bukit Mertajam.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Kuala Besut ke Bukit Mertajam

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Kuala Besut hingga Bukit Mertajam? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Kuala Besut ke Bukit Mertajam? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Kuala Besut ke Bukit Mertajam

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Besut Bukit Mertajam?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Besut-Bukit Mertajam boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Bukit Mertajam.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Kuala Besut ke Bukit Mertajam dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Bukit Mertajam dari Kuala Besut?

Bas perantara terpantas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam akan berlepas?

Bas paling awal ke Bukit Mertajam akan berlepas dari Kuala Besut pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam?

Bas terakhir akan berlepas ke Bukit Mertajam dari Kuala Besut pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Kuala Besut Bukit Mertajam ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Kuala Besut dan Bukit Mertajam?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Kuala Besut dan Bukit Mertajam dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Bukit Mertajam dari Kuala Besut?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Besut - Bukit Mertajam secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Besut - Bukit Mertajam?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Besut ke Bukit Mertajam untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Kuala Besut dan Bukit Mertajam

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Kuala Besut dan daripada Bukit Mertajam. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.