Bas ke Kladno

Pilihan perjalanan bas ke Kladno dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Kladno
 • INFOBUS
  4:40 PG
  Most
  Tempoh 0h 35m
  5:15 PG
  Kladno
  dariRM 8.66
0 Sambungan bas
0 stesen bas
0 syarikat bas
RM 8.66 perjalanan murah
Fakta Kladno
Republik Czech
70,003
Czech koruna
Anda ingin mengambil bas ke Kladno?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kladno dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kladno bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kladno bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kladno.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kladno sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kladno, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kladno? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kladno.
Nikmati bas anda ke Kladno dengan CheckMyBus!

Laluan bas paling popular dari dan ke Kladno


Bandar-bandar berdekatan dengan Kladno: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Kladno juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Prague, Pilsen or Usti nad Labem, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Kladno kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Příbram, Teplice, Karlovy Vary dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Prague Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.