Bas ke High River, AB

Pilihan perjalanan bas ke High River, AB dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke High River, AB. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling High River, AB serta mod pengangkutan alternatif.
 • The Canada Bus
  10:00 PG
  Calgary, AB
  Tempoh 2h 10m
  12:10 PTG
  Red Deer, AB
  dariRM 84.25
Buat masa ini tiada bas ekspres dari dan ke High River, AB. Dalam senarai berikut adalah sambungan bas paling murah yang biasanya didapati di sekitar High River, AB.
 • RTB Tours
  11:40 PG
  Canmore, AB
  Tempoh 1h 15m
  12:55 PTG
  Calgary, AB
  dariRM 139.79
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 14/09/2021
30 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 84.25 perjalanan murah
Fakta High River, AB
Kanada
9,826
Anda ingin mengambil bas ke High River, AB?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke High River, AB dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke High River, AB bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di High River, AB bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke High River, AB.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi High River, AB sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari High River, AB, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari High River, AB? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke High River, AB.
Nikmati bas anda ke High River, AB dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di High River, AB

Stesen
High River, AB
1 St SW 601, T1V 1M4 High River, AB (Kanada)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke High River, AB

Bilakah bas akan bertolak ke High River, AB?

Masa tiba di High River, AB bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke High River, AB?

Sama ada terdapat laluan terus ke High River, AB bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke High River, AB. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke High River, AB?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke High River, AB. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke High River, AB?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke High River, AB untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.