Bas dari Hanoi ke Luang Prabang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Hanoi ke Luang Prabang

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Butiran mengenai bas dari Hanoi ke Luang Prabang

Bas paling murahRM 268.89
Bas terpantas23h 59m
Bas terawal5:00 PTG
Bas terakhir5:00 PTG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak406.3 km
Syarikat basKhanh Sinh Tour
Anda ingin mengambil bas dari Hanoi ke Luang Prabang?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Hanoi dan Luang Prabang dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Hanoi ke Luang Prabang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Hanoi dan Luang Prabang yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Luang Prabang, destinasi alternatif dari Hanoi. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Luang Prabang.

Laluan bas paling murah dari Hanoi ke Luang Prabang

Hari ini
Esok
11/03
12/03
13/03
14/03

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • Khanh Sinh Tour
  5:00 PTG
  Hanoi - Chợ Gạo Street
  Tempoh 23h 59m
  4:59 PTG
  Luang Prabang - Southern Bus Terminal
  dariRM 268.89

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Luang Prabang ke Hanoi

Bas dari Hanoi ke Luang Prabang: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Hanoi dan destinasi Luang Prabang. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Luang Prabang ke Hanoi, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Luang Prabang ke Hanoi.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Hanoi - Luang Prabang.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Hanoi Luang Prabang.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Hanoi ke Luang Prabang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Hanoi dan Luang Prabang

Stesen
Luang Prabang (Laos)
Luang Prabang (Laos)
13 , 10554 Luang Prabang (Laos)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Hanoi Luang Prabang

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Hanoi Luang Prabang?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Hanoi-Luang Prabang boleh didapati dari harga RM 268.89. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Luang Prabang dari Hanoi?

Bas ekspres terpantas dari Hanoi ke Luang Prabang mengambil masa 23h 59m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Hanoi ke Luang Prabang akan berlepas?

Bas paling awal ke Luang Prabang akan berlepas dari Hanoi pada pukul 5:00 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Hanoi ke Luang Prabang?

Bas terakhir akan berlepas ke Luang Prabang dari Hanoi pada pukul 5:00 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Hanoi ke Luang Prabang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariHanoi ke Luang Prabang. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Luang Prabang dari Hanoi.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Luang Prabang dari Hanoi?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Hanoi - Luang Prabang secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Hanoi - Luang Prabang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Hanoi ke Luang Prabang untuk perjalanan anda.

Bandingkan Hanoi dan Luang Prabang

Laluan bas dari Hanoi dan Luang Prabang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.