Bas ke Hammel

Pilihan perjalanan bas ke Hammel dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Hammel. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Hammel serta mod pengangkutan alternatif.
 • FlixBus
  11:40 PG
  Aarhus - Central bus station
  Tempoh 1h 45m
  1:25 PTG
  Aalborg - Busterminal
  dariRM 38.95
 • FlixBus
  7:30 PG
  Aarhus - Central bus station
  Tempoh 2h 40m
  10:10 PG
  Slagelse - Trafikcenter Alle
  dariRM 71.96
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 38.95 perjalanan murah
Fakta Hammel
Denmark
6,138
Anda ingin mengambil bas ke Hammel?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Hammel dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Hammel bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Hammel bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Hammel.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Hammel sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Hammel, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Hammel? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Hammel.
Nikmati bas anda ke Hammel dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Hammel

Stesen
Voldby - Forsamlingshus (Favrskov Kom)
Viborgvej 104, 8450 Hammel (Denmark)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Hammel

Bilakah bas akan bertolak ke Hammel?

Masa tiba di Hammel bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Hammel?

Sama ada terdapat laluan terus ke Hammel bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Hammel. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Hammel?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Hammel. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Hammel?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Hammel untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Hammel: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Hammel juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Aarhus, Randers or Vejle, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Hammel kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Horsens, Herning, Silkeborg dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.