Bas ke Guarujá

Pilihan perjalanan bas ke Guarujá dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Guarujá
 • Expresso Luxo
  1:10 PTG
  São Paulo
  Tempoh 1h 10m
  2:20 PTG
  Guarujá
  dariRM 8.03
 • Viação Cometa
  7:50 PG
  Mauá
  Tempoh 1h 0m
  8:50 PG
  Guarujá
  dariRM 15.08
 • Viação Cometa
  7:50 PG
  Santo André
  Tempoh 1h 0m
  8:50 PG
  Guarujá
  dariRM 15.08
 • Viação Ultra
  5:45 PG
  São Bernardo do Campo
  Tempoh 1h 10m
  6:55 PG
  Guarujá
  dariRM 21.80
177 Sambungan bas
3 stesen bas
6 syarikat bas
RM 7.35 perjalanan murah
Fakta Guarujá
Brazil
310,424
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Guarujá?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Guarujá dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Guarujá bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Guarujá bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Guarujá.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Guarujá sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Guarujá, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Guarujá? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Guarujá.
Nikmati bas anda ke Guarujá dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Guarujá

Stesen
Terminal rodoviário Nelly Peyres Sobral , 11450-003 Guarujá (Brazil)
Av. Santos Dumont 840, 11460-002 Guarujá (Brazil)
Jardim Sao Jose , 11430-010 Guarujá (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Guarujá

Bilakah bas akan bertolak ke Guarujá?

Masa tiba di Guarujá bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Guarujá?

Sama ada terdapat laluan terus ke Guarujá bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Guarujá. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Guarujá?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Guarujá. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Guarujá?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Guarujá untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Guarujá

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Guarujá
Tiket bas tempatan sehalaRM 2.93
Pas bulananRM 96.56
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 7.35
Teksi jarak pertengahanRM 13.29
Teksi jarak jauhRM 34.08
PetrolRM 2.76
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 14.86
Hidangan 3-course menuRM 29.71
Cappuccino kecilRM 3.71
Satu bir draf besarRM 3.71
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 4.19
Hidangan dagingRM 7.02
Botol airRM 2.04
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 16.71

Bandar-bandar berdekatan dengan Guarujá: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Guarujá juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar São Paulo, Guarulhos or Assunção, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Guarujá kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di São Bernardo do Campo, Osasco, Santo André dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Congonhas - São Paulo Airport, São Paulo/Guarulhos Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.