Bas ke Gori

Pilihan perjalanan bas ke Gori dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Gori?
 • Metro Turizm
  12:00 PTG
  Batumi - Budget Georgia
  Tempoh 5h 30m
  5:30 PTG
  Gori - Central Bus Station
  dariRM 23.35
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 27/06/2021
17 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 23.35 perjalanan murah
Fakta Gori
Georgia
46,676
Anda ingin mengambil bas ke Gori?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Gori dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Gori bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Gori bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Gori.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Gori sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Gori, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Gori? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Gori.
Nikmati bas anda ke Gori dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Gori

Stesen
Gori - Central Bus Station
5 Davit Guramishvili St, Chavchavadze Avenue , Gori (Georgia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Gori

Bilakah bas akan bertolak ke Gori?

Masa tiba di Gori bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Gori?

Sama ada terdapat laluan terus ke Gori bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Gori. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Gori?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Gori. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Gori?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Ruang simpanan basikal selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Gori untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Gori: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Gori juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Tbilisi, Kutaisi or Khashuri, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.