Bas ke Golden, BC

Pilihan perjalanan bas ke Golden, BC dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Golden, BC
 • Rider Express
  11:30 PTG
  Banff, AB
  Tempoh 1h 45m
  1:15 PG
  Golden, BC - Golden Husky
  dariRM 193.64
 • Rider Express
  8:00 PG
  Vancouver, BC - Burrard Skytrain Station
  Tempoh 10h 20m
  6:20 PTG
  Golden, BC - Golden Husky
  dariRM 387.28
52 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 193.64 perjalanan murah
Fakta Golden, BC
Kanada
4,038
Anda ingin mengambil bas ke Golden, BC?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Golden, BC dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Golden, BC bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Golden, BC bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Golden, BC.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Golden, BC sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Golden, BC, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Golden, BC? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Golden, BC.
Nikmati bas anda ke Golden, BC dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Golden, BC

Stesen
Trans-Canada Hwy 1050, V0A 1H1 Golden, BC (Kanada)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Golden, BC

Bilakah bas akan bertolak ke Golden, BC?

Masa tiba di Golden, BC bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Golden, BC?

Sama ada terdapat laluan terus ke Golden, BC bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Golden, BC. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Golden, BC?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Golden, BC. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Golden, BC?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Golden, BC untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.