Semua bas ke dan dari Fresnillo

Pilihan perjalanan bas ke dan dari Fresnillo dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
2094 Syarikat - 5,681,180 Sambungan
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Fresnillo
 • Rojo de los Altos
  6:50 PG
  Zacatecas, ZS - central bus station
  Tempoh 0h 37m
  7:27 PG
  Fresnillo, ZS - Central Bus Station
  dariRM 11.78
 • Buses Frontera del Norte
  7:30 PG
  Guadalupe, Central de Autobuses de Monterrey
  Tempoh 9h 57m
  5:27 PTG
  Fresnillo, ZS - Central Bus Station
  dariRM 125.45
 • Transportes Chihuahuenses
  12:15 PG
  Santiago de Queretaro, QO - central bus station
  Tempoh 6h 42m
  6:57 PG
  Fresnillo, ZS - Central Bus Station
  dariRM 130.77
461 Sambungan bas
2 stesen bas
4 syarikat bas
RM 11.78 perjalanan murah
Fresnillo Fakta
Mexico
105,488
Mexican peso
Anda mahu mengambil bas dari atau ke Fresnillo?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada dari dan ke Fresnillo dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.

Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda sambungan paling murah dari dan ke Fresnillo untuk masa akan datang. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Fresnillo untuk memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui sambungan bas yang paling popular dari dan ke Fresnillo.
Tiada laluan anda?
Dalam carian kami, kami telah pun mengisi tempat berlepas. Anda hanya perlu mengisi destinasi sahaja. Jika anda ingin mengambil bas ke Fresnillo, hanya klik di anak panah untuk menukar arah perjalanan anda.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang sesuai dari kalendar.

Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Fresnillo? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Anda tidak memulakan perjalanan seorang? Sila pilih berapa orang yang bersama anda dan mulakan pencarian anda. Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh guna ke atau dari Fresnillo. Nikmati bas anda dari Fresnillo dengan CheckMyBus!

Semua stesen bas intercity di Fresnillo

Stesen
Jardín Madero 1b, 99000 Fresnillo (Mexico)

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Fresnillo

Fresnillo maklumat perjalanan

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraFresnillo dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Fresnillo: Semak lokasi perlepasan lain
Beberapa bandar berhampiran Fresnillo juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Zacatecas, ZS, Chaparrosa or Río Grande, ZS, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.