Bas ke Figueira da Foz

Pilihan perjalanan bas ke Figueira da Foz dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Figueira da Foz
Waktu Tempatan
NegaraPortugal
Penduduk12,050
Mata WangEuro
Sambungan Bas338
Stesen Bas2
Syarikat Bas6
Perjalanan MurahRM 14.28
Anda ingin mengambil bas ke Figueira da Foz?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Figueira da Foz dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Figueira da Foz bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Figueira da Foz bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Figueira da Foz.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Figueira da Foz sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Figueira da Foz, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Figueira da Foz? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Figueira da Foz.
Nikmati bas anda ke Figueira da Foz dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Figueira da Foz

Stesen
Figueira da Foz
Figueira da Foz (Portugal)
Figueira da Foz - central station
Av. Saraiva de Carvalho 1530, 3080-183  Figueira da Foz (Portugal)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Figueira da Foz

Bilakah bas akan bertolak ke Figueira da Foz?

Masa tiba di Figueira da Foz bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Figueira da Foz?

Sama ada terdapat laluan terus ke Figueira da Foz bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Figueira da Foz. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Figueira da Foz?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Figueira da Foz. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Figueira da Foz?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Figueira da Foz untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Figueira da Foz: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Figueira da Foz juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Coimbra, Aveiro or Leiria, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Figueira da Foz kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Marinha Grande, Pombal, Ilhavo dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.