Bas ke Dudelange

Pilihan perjalanan bas ke Dudelange dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
Fakta Dudelange
Luxembourg
18,013
Anda ingin mengambil bas ke Dudelange?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Dudelange dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Dudelange bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Dudelange bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Dudelange.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Dudelange sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Dudelange, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Dudelange? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Dudelange.
Nikmati bas anda ke Dudelange dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Dudelange

Stesen
Dudelange (Luxembourg)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Dudelange

Bilakah bas akan bertolak ke Dudelange?

Masa tiba di Dudelange bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Dudelange?

Sama ada terdapat laluan terus ke Dudelange bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Dudelange. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Dudelange?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Dudelange. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Dudelange?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Pengangkutan untuk bagasi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Dudelange untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Dudelange

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Dudelange
Tiket bas tempatan sehalaRM 9.71
Pas bulananRM 121.37
Orang menggunakan bas atau trem33.33 %
Orang menggunakan tren atau metro6.67 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 25.61
Teksi jarak pertengahanRM 52.55
Teksi jarak jauhRM 146.84
PetrolRM 5.21
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 77.67
Hidangan 3-course menuRM 169.91
Cappuccino kecilRM 15.32
Satu bir draf besarRM 24.27
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 11.39
Hidangan dagingRM 19.51
Botol airRM 4.31
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 26.70

Bandar-bandar berdekatan dengan Dudelange: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Dudelange juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Saarbruecken, Metz or Trier, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Dudelange kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Luxembourg City, Thionville, Saarlouis dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Luxembourg Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.