Bas ke Doboj

Pilihan perjalanan bas ke Doboj dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Doboj
 • SONS doo - Istočno Sarajevo
  4:45 PTG
  Kotor Varoš - Nestro Gas station
  Tempoh 1h 35m
  6:20 PTG
  Doboj Central Bus Station
  dariRM 24.68
 • SONS doo - Istočno Sarajevo
  4:19 PTG
  Čelinac - Petra I Karađorđevića
  Tempoh 2h 1m
  6:20 PTG
  Doboj Central Bus Station
  dariRM 29.52
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Doboj?
 • ZaM Tours d.o.o
  10:40 PG
  Derventa, Autobuska stanica NAS
  Tempoh 0h 50m
  11:30 PG
  Doboj Central Bus Station
  dariRM 14.52
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 15/09/2021
444 Sambungan bas
3 stesen bas
3 syarikat bas
RM 14.52 perjalanan murah
Fakta Doboj
Bosnia-Herzegovina
27,235
Anda ingin mengambil bas ke Doboj?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Doboj dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Doboj bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Doboj bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Doboj.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Doboj sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Doboj, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Doboj? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Doboj.
Nikmati bas anda ke Doboj dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Doboj

Stesen
Doboj
Doboj (Bosnia-Herzegovina)
Doboj - Bus Stop
Nikole Pašića 5, 74000 Doboj (Bosnia-Herzegovina)
Doboj Central Bus Station
Autobusca stanica , Doboj (Bosnia-Herzegovina)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Doboj

Bilakah bas akan bertolak ke Doboj?

Masa tiba di Doboj bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Doboj?

Sama ada terdapat laluan terus ke Doboj bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Doboj. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Doboj?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Doboj. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Doboj?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Doboj untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Doboj

Bandar-bandar berdekatan dengan Doboj: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Doboj juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Banja Luka, Zenica or Tuzla, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Doboj kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Slavonski Brod, Brcko, Požega dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.