Bas ke Diyarbakir

Pilihan perjalanan bas ke Diyarbakir dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Diyarbakir
Waktu Tempatan
Negara Turki
Penduduk 0.64 Juta
Mata Wang Turkish lira
Sambungan Bas 42
Stesen Bas 2
syarikat bas 1
Perjalanan Murah RM 9.09
Anda ingin mengambil bas ke Diyarbakir?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Diyarbakir dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Diyarbakir bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Diyarbakir bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Diyarbakir.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Diyarbakir sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Diyarbakir, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Diyarbakir? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Diyarbakir.
Nikmati bas anda ke Diyarbakir dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Diyarbakir

Stesen
Diyarbakir
Karaman Sokak 4, 21300  Diyarbakir  (Turki)
Diyarbakir (Fabrikaköy)
Diyarbakir  (Turki)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Diyarbakir

Bilakah bas akan bertolak ke Diyarbakir?

Masa tiba di Diyarbakir bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Diyarbakir?

Sama ada terdapat laluan terus ke Diyarbakir bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Diyarbakir. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Diyarbakir?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Diyarbakir. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Diyarbakir?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Diyarbakir untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Diyarbakir: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Diyarbakir juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Bismil, Ergani or Diyarbakir Airport, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.