Bas ke Debrecen

Pilihan perjalanan bas ke Debrecen dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah dari Debrecen
 • ÖBB
  1:07 PTG
  Debrecen
  Tempoh 6h 14m
  7:21 PTG
  Vienna
  dariRM 129.59
205 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 129.59 perjalanan murah
Fakta Debrecen
Hungary
204,124
Anda ingin mengambil bas ke Debrecen?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Debrecen dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Debrecen bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Debrecen bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Debrecen.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Debrecen sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Debrecen, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Debrecen? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Debrecen.
Nikmati bas anda ke Debrecen dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Debrecen

Stesen
Debrecen central station
Vasútállomás , 4030 Debrecen (Hungary)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Debrecen

Bilakah bas akan bertolak ke Debrecen?

Masa tiba di Debrecen bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Debrecen?

Sama ada terdapat laluan terus ke Debrecen bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Debrecen. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Debrecen?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Debrecen. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Debrecen?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Debrecen untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Debrecen

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Debrecen
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.56
Pas bulananRM 90.35
Orang menggunakan bas atau trem14.29 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 9.45
Teksi jarak pertengahanRM 17.51
Teksi jarak jauhRM 45.72
PetrolRM 4.79
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 20.85
Hidangan 3-course menuRM 45.17
Cappuccino kecilRM 4.56
Satu bir draf besarRM 4.17
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 6.19
Hidangan dagingRM 8.67
Botol airRM 1.46
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 19.46
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.