Bas ke Curitiba

Pilihan perjalanan bas ke Curitiba dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Curitiba
Waktu Tempatan
NegaraBrazil
Penduduk1.72 Juta
Mata WangBrazilian real
Sambungan Bas715
Stesen Bas10
Syarikat Bas7
Perjalanan MurahRM 6.13
Anda ingin mengambil bas ke Curitiba?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Curitiba dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Curitiba bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Curitiba bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Curitiba.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Curitiba sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Curitiba, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Curitiba? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Curitiba.
Nikmati bas anda ke Curitiba dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Curitiba

Stesen
Curitiba - Fazendinha Terminal
Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR
Avenida Presidente Affonso Camargo 330, 80060-090 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Boa Vista Terminal
Av. Paraná 2561, 82530-000 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Central bus station
Avenida Presidente Affonso Camargo 330, 80060-090 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Pinheirão
Av. Victor Ferreira do Amaral , 82800-000 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Pinheirinho
Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Rodoferroviária
Jardim Botânico , 82590-300 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Rua do Rosário
R. do Rosário , 80020-110 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - São Francisco
82590-300 Curitiba (Brazil)
Curitiba, PR - Tingui
Av. Monteiro Tourinho 623-579, 82600-000 Curitiba (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Curitiba

Bilakah bas akan bertolak ke Curitiba?

Masa tiba di Curitiba bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Curitiba?

Sama ada terdapat laluan terus ke Curitiba bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Curitiba. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Curitiba?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Curitiba. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Curitiba?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Curitiba untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Curitiba

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraCuritiba dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Curitiba: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Curitiba juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Paranaguá, São José dos Pinhais or Araucária, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Curitiba kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Campo Largo, Mandirituba, Lapa dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.