Bas ke Cuenca

Pilihan perjalanan bas ke Cuenca dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Cuenca
 • Avanza Grupo
  9:20 PG
  Carrascosa del Campo
  Tempoh 0h 50m
  10:10 PG
  Cuenca central bus station
  dariRM 11.24
 • Avanza Grupo
  9:15 PG
  Alcázar del Rey
  Tempoh 0h 55m
  10:10 PG
  Cuenca central bus station
  dariRM 12.22
 • Avanza Grupo
  9:35 PG
  Horcajada de la Torre
  Tempoh 0h 35m
  10:10 PG
  Cuenca central bus station
  dariRM 15.12
 • Avanza Grupo
  9:30 PG
  Valparaíso (ES)
  Tempoh 0h 40m
  10:10 PG
  Cuenca central bus station
  dariRM 17.87
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Cuenca?
 • Autocares Grupo Samar
  3:30 PTG
  Caruda
  Tempoh 0h 45m
  4:15 PTG
  Cuenca central bus station
  dariRM 11.00
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 27/08/2021
70 Sambungan bas
2 stesen bas
4 syarikat bas
RM 11.24 perjalanan murah
Fakta Cuenca
Sepanyol
55,866
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Cuenca?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Cuenca dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Cuenca bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Cuenca bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Cuenca.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Cuenca sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Cuenca, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Cuenca? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Cuenca.
Nikmati bas anda ke Cuenca dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Cuenca

Stesen
Cuenca
Cuenca (Sepanyol)
Cuenca central bus station
Calle de Fermín Caballero 20, 16004 Cuenca (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Cuenca

Bilakah bas akan bertolak ke Cuenca?

Masa tiba di Cuenca bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Cuenca?

Sama ada terdapat laluan terus ke Cuenca bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Cuenca. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Cuenca?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Cuenca. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Cuenca?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Penyaman Udara dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Makanan ringan dan Ruang simpanan basikal dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Cuenca untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Cuenca: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Cuenca juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Belmonte (Cuenca), La Pesquera or Carrascosa del Campo, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Cuenca kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Horcajada de la Torre, Los Santos, Iniesta dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.