Bas ke Cruz das Almas

Pilihan perjalanan bas ke Cruz das Almas dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Cruz das Almas?
 • Santana
  5:50 PG
  Valença, BA
  Tempoh 2h 30m
  8:20 PG
  Cruz das Almas, BA
  dariRM 26.03
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 26/07/2021
44 Sambungan bas
1 stesen bas
3 syarikat bas
RM 6.98 perjalanan murah
Fakta Cruz das Almas
Brazil
47,844
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Cruz das Almas?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Cruz das Almas dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Cruz das Almas bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Cruz das Almas bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Cruz das Almas.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Cruz das Almas sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Cruz das Almas, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Cruz das Almas? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Cruz das Almas.
Nikmati bas anda ke Cruz das Almas dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Cruz das Almas

Stesen
Cruz das Almas, BA
Av. Getúlio Vargas 1424, 44380-000 Cruz das Almas (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Cruz das Almas

Bilakah bas akan bertolak ke Cruz das Almas?

Masa tiba di Cruz das Almas bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Cruz das Almas?

Sama ada terdapat laluan terus ke Cruz das Almas bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Cruz das Almas. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Cruz das Almas?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Cruz das Almas. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Cruz das Almas?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Cruz das Almas untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Cruz das Almas: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Cruz das Almas juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Salvador, Feira de Santana or Santo Antônio de Jesus, BA, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Cruz das Almas kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Cachoeira, BA, São Sebastião do Passé, Amélia Rodrigues dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.